fbpx

foto | Proiectul de iluminare a unui sat din Drochia, finalizat de echipa Partidului Șor. „Va fi mai sigur să mergem noaptea pe străzi”

Proiectul privind iluminatul public stradal a fost finalizat de echipa Partidului Șor în comuna Fântânița, raionul Drochia. Astfel, formațiunea afirmă că își onorează angajamentul de după alegerile locale prin care își asuma asigurarea, în acest an, peste 100 de localități din țară cu sisteme de iluminare publică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Fântânița au fost montate o nouă rețea electrică de 10 kilometri și peste 350 de corpuri de iluminat de tip LED. Șapte posturi de transformare a curentului au fost modernizare, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și deconectarea luminii la anumite ore s-a pus în funcțiune.

La festivitatea de inaugurare a sistemului au participat sătenii, dar și autoritățile publice locale. Primarul comunei Fântânița, Vitalie Palii, a afirmat că proiectul a fost unul dintre cele mai așteptate de locuitori.

„Suntem bucuroși că luminile s-au aprins și la Fântânița. Acum va fi mai sigur să mergem noaptea pe străzile localității. Țin să mulțumesc celor care ne-au ajutat să realizăm acest proiect minunat, echipei lui Ilan Șor”, a spus edilul.

Până acum, în zeci de sate și orașe, printre care și Taraclia, au fost implementate inițiative similare. În alte câteva zece de localități proiectele sunt în derulare.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button