fbpx

foto | În Chiperceni și Susleni au fost inaugurate terenuri de joacă la inițiativa echipei lui Ilan Șor. „Copiii și-au văzut visurile”

Două terenuri de joacă moderne au fost inaugurate în localitățile Chiperceni și Susleni din raionul Orhei. Acestea au fost construite la inițiativa echipei lui Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La festivitatea de inaugurare au participat locuitorii satelor, autorități locale și, desigur, copiii. Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a declarat că fiecare proiect derulat în raion este un succes pentru administrația raională, dar și pentru locuitori.

„Tot ceea ce face echipa Partidului Șor este îndreptat spre sporirea confortului și bunăstării oamenilor. Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă responsabilă, care este preocupată de realizarea faptelor concrete”, a menționat Dinu Țurcanu.

Primarul de Susleni, Svetlana Sochircă, a spus că acest proiect a fost așteptat de către copii cu nerăbdare, deoarece demult visau la un loc de joacă amenajat și dotat cu tobogane și scrâncioburi, ca în orașe.

„Suntem nespus de bucuroși că acest proiect a ajuns și la noi în localitate. Ne bucură faptul că echipa Partidului Șor manifestă grijă și interes față de generația în creștere. Le mulțumim tuturor pentru această realizare și celor care s-au implicat”, a conchis oficiala..

La inaugurarea terenului de joacă din localitatea Chiperceni a fost organizată o adevărată sărbătoare pentru copii. După ceremonia oficială, aceștia au fost distrați de animatori și au pus stăpânire pe terenul de joacă. Primarul satului, Vasile Stelea, a menționat că proiectul are o semnificație deosebită, deoarece este dedicat celor mici.

„Copiii știau că urmează să fie construit un teren de joacă pentru ei, așa că au fost cei care monitorizau lucrările și așteptau ca terenul să fie gata cât mai curând. Acum și-au văzut visul cu ochii, iar noi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei. Mulțumim echipei lui Ilan Șor pentru această realizare”, a punctat edilul. 

Anterior, Ilan Șor a anunțat că terenuri de joacă pentru copii vor fi amenajate în peste 100 de localități conduse de primari din echipa sa. În trei luni de lansarea, la inițiativa lui Ilan Șor, a proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, 30 de astfel de spații pentru copii au fost amenajate în localitățile din 13 raioane ale țări, opt dintre ele fiind construite în Orhei.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button