fbpx

foto | Flashmob al Partidului Șor la Președinție: „Auzim doar minciuni spuse de către cei de la guvernare”

Reprezentanții Partidului Șor o acuză pe șefa statului că „a cerut, pentru a doua oară, majorarea cheltuielilor pentru Președinție, deși în campaniile electorale Maia Sandu a promis reducerea cheltuielilor administrației prezidențiale”. Formațiunea a desfășurat un flashmob în fața Președinției, venind cu o carte despre Pinocchio, despre care spun că este „simbolul minciunii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„I-am adus și doamnei președinte această carte. Dacă nu a citit-o, să o citească, și sperăm că va înceta să mai spună minciuni”, a declarat Cristian Botnarenco, președintele Organizațiilor Teritoriale ale Partidului Șor din suburbiile capitalei.

Potrivit Partidului Șor, șefa statului a cerut Parlamentului majorarea cheltuielilor pentru Președinție de la 32,5 milioane de lei, cât era prognozat inițial, la 34 de milioane de lei.

„Altfel spus, Maia Sandu mai scurge din bugetul de stat încă un milion și jumătate de lei. Dacă solicitarea va fi aprobată de majoritatea parlamentară a PAS, atunci bugetul instituției prezidențiale va crește cu 7 milioane de lei față de anul 2021”, afirmă formațiunea.

Această prezentare necesită JavaScript.

Manifestanții au adăugat că speră la majorarea salariilor și pensiilor, la reducerea prețurilor și la un sprijin mai mare din partea statului, însă s-ar întâmpla opusul.

Articole asemănătoare

Back to top button