fbpx

foto | Campanie electorală cu… fecale. Sediul socialiștilor de la Căușeni a fost vandalizat

Sediul socialiștilor de la Căușeni a fost vandalizat. Persoane necunoscute au aruncat cu mase fecale în oficiul teritorial al formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini de la fața locului au fost publicate de fostul vicepreședinte al raionului Căușeni și ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc. Ulterior, acesta a șters imaginile de pe pagina sa de Facebook și le-a spus jurnaliștilor de la TV8 că acestea ar trebui redactate.

Purtătoare de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu, a comunicat pentru NewsMaker că „așa e când pornesc vremurile bune cu oameni buni”. Potrivit ei, după ce va fi clar ce s-a întâmplat, formațiunea va oferi presei comentarii adiționale.

De menționat este că în imaginile preluate de presă se vede și un pachet negru cu calendar. În el ar fi fost aduse masele fecale la sediul teritorial al Partidului Socialiștilor.

Conform lui Cuciuc, Poliția a intervenit la fața locului. Oamenii legii au înregistrat cazul și îl investighează, urmând să stabilească toate circumstanțele.

Foto: NewsMaker/Captură

 

Foto: Oleg Cuciuc via Facebook/NordNews

De menționat că nu este primul caz de acest gen în politica moldovenească. Bunăoară, în 2015, pe scările sediului Partidului Liberal Democrat au fost vărsate câteva tone de fecale. Atunci, de acțiune a fost învinuit Renato Usatîi, însă politicianul a negat implicarea.

 

Articole asemănătoare

Back to top button