fbpx

Ex-deputatul român Cristian Rizea, despre locul în care s-ar afla Vlad Plahotniuc: „Ultima dată acolo era”

Vlad Plahotniuc s-ar afla în Thailanda, aceasta fiind ultima locație cunoscută al fostului președinte al PDM. Cel puțin asta afirmă fostul deputat român, Cristian Rizea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Plahotniuc era disperat, s-a dus la Erdogan după ce l-au rejectat americanii. Că așa e când joci și vrei să-i păcălești și pe americani și pe ruși – a căzut, efectiv, între scaune. Toată lumea l-a rejectat, i s-au înghețat bunurile.

Și acum l-a folosit pe Victor Ponta, care a fost și este sluga lui Plahotniuc, pentru că a luat mulți bani de la el. Și s-a dus Ponta la Erdogan, pentru că, dacă nu știați, Victor Ponta e consilierul onorific al președintelui Erdogan. Și s-a dus să-l roage să-i dea lui Plahotniuc azil politic”, a declarat Rizea în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Și Erdogan, care e politician, care conduce cu mână de fier Turcia, n-a făcut niciun deal cu Plahotniuc, a refuzat, pentru că se certa cu Putin, care îi vrea capul lui Plahotniuc”, a a adăugat Cristian Rizea.

Fostul deputat PSD a mai spus că Plahotniuc a fost și în Cipru, și în Dubai, dar și pe Muntele Athos pentru a se întâlni cu Dodon. Iar cea mai recentă locație cunoscută acum este Thailanda. „Ultima oară când am vorbit cu niște băieți informați de la București, acolo era”, a precizat fostul parlamentar de la București.

Vezi și: „Plahotniuc și Dodon au decis răpirea mea”: Rizea, după ce a fost eliberat din arest

Articole asemănătoare

Back to top button