fbpx

După ce Dodon a anunțat că PSRM nu o susține pe Gavrilița, socialiștii declară că ar putea propune propriul Guvern

PSRM nu exclude că ar putea desemna propria echipă care să prezinte un program de guvernare și, eventual, să fie votat cabinetul de miniștri. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei emisiuni difuzate la NTV Moldova de Corneliu Furculiță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele fracțiunii socialiștilor din Legislativ a precizat dacă situația va evolua imprevizibil, PSRM ar putea lua asemenea hotărâre, potrivit TV8. În același timp, el a acuzat PAS că ar continua campania electorală „în turul trei”.

De menționat este că anterior Igor Dodon declara ma întâi că socialiștii ar putea vota orișicare candidat, apoi că nu vor susține echipa formată de Natalia Gavriliță. În același timp, în spațiul public există voci care afirmă că Executivul desemnat ar putea primi susținere dacă va veni a doua oară în Parlament.

Cabinetul de miniștri desemnat a depus la Secretariatul Parlamentului pachetul necesar de documente și urmează să vină în plen. Anterior se vehicula că potențialii miniștri vor veni în plen luni, 8 februarie, însă în acea zi doar a fost publicat proiectul de Guvernare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button