fbpx

Dumitru Robu susține că a fost șantajat de Partidul Șor. Marina Tauber: „Să nu mai pomeniți niciodată numele Șor”

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, susține că a fost șantajat prin persoane interpuse de Partidul Șor. Declarația a fost făcută joi, 21 aprilie, de la tribuna Parlamentului, în urma declarației deputatei Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Diana Caraman, care i-a amintit procurorului general interimar despre imaginile apărute anul trecut, în care ar fi fost surprins cum primește o sumă de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Eu am fost persoana care a sesizat CSP. Ceea ce a apărut atunci în presă nu este altceva decât retrăirea marilor fugari care au înțeles că atragerea lor la răspundere este inevitabilă, iar cum au apărut înregistrările date, provocările, adresați întrebarea Partidului Șor. Inclusiv poate o să vă răspundă cum au încercat prin intermediari de a mă șantaja. Întrebările date, la fel, adresați-le Partidului Șor”, a declarat Dumitru Robu.

„Aceste înregistrări nu au nimic cu activitatea mea de procuror și nu sunt acte de corupție”, a mai adăugat Robu.

Drept răspuns, deputat Partidului Șor, Marina Tauber, i-a cerut procurorului general să nu mai numească numele președintelui partidului Șor, Ilan Șor.

„Ați fost numit de majoritatea parlamentară care azi este, iar mâine nu-i. La fel și dvs. ați fost și mâine puteți să nu mai fiți. Toate suferințele pe care ni le-ați adus nouă și familiilor o să se întoarcă ca bumerang. Cunoaștem de ce nu vă place Ilan Șor și de noi. Cunoaștem foarte multe și data viitoare le vom vocifera și noi”, a declarat Marina Tauber.

Articole asemănătoare

Back to top button