fbpx

Dumitru Diacov, despre pretinsa activitate ilegală a lui Constantin Țuțu: Îmi pare rău pentru dânsul, trebuie să se pocăiască

După ce presa a scris că ex-deputatul democrat Constantin Țuțu ar figura în mai multe dosare penale în Federația Rusă, președintele interimar al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a spus că nu este la curent cu activitatea fostului coleg de partid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu pentru zdg.md, Diacov a menționat că Țuțu, ca și persoană fizică, era simpatic.

„Era un băiat modest, deloc gălăgios sau agresiv. În afara Parlamentului ori sediului PD, sincer vă spun, nu știam cu ce se ocupă. Îmi pare rău că imaginea sa are conotație negativă. Îmi pare rău pentru dânsul, în primul rând. El trebuie să vină în fața oamenilor și dacă este vinovat de ceva, trebuie să se pocăiască. Poate nu este totul pierdut”, a precizat Diacov.

Amintim că la sfârșitul lunii iulie curent, președintele interimar al PDM a spus în cadrul unei emisiuni televizate că nu mai ţine legătura cu fostul deputat PDM, Constantin Ţuţu. Diacov ar fi încercat să îl telefoneze de mai multe ori după ce s-a aflat că este implicat într-un dosar penal în Rusia, însă Ţuţu nu a răspuns la telefon. Democratul a susţinut atunci că „dacă cineva are probleme cu justiţia nu are ce căuta în partid”.

Articole asemănătoare

Back to top button