fbpx

Dodon, gata să devină premier! Spune că BECS are deja programul de guvernare și va înainta în funcții doar oameni de echipă

Igor Dodon afirmă că este gata să devină premier, însă precizează că subiectul nu a fost încă discutat. Pe de altă parte, conform lui Blocul Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor are deja un program de guvernare pregătit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul președinte afirmă că, în eventualitate, la funcții de răspundere vor fi admiși doar „oameni de echipă”. El a punctat că nu vor mai admite „tehnocrați”, făcând cel mai probabil referire la ex-premierul Ion Chicu.

În același timp, Dodon crede că după 11 iulie alegerile ar putea fi repetate. Ipotezele lui sunt că acestea vor fi declarate nevalide sau că nu va fi desemnat, din nou, un premier.

Precizăm că, anterior, în cadrul vlogului său, liderul socialiștilor afirma că ar face față funcției de premier. „Știu ce trebuie de făcut în funcția de prim-ministru și nu îmi trebuie jumătate de an, ca aiștea de la Harvard, cu sacoșele în spinare, ca să intru în detalii cum să fac drumuri sau cum trebuie salariile de plătit și pensiile”, spunea el atunci.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button