fbpx

doc | Socialiștii cer suspendarea și verificarea legalității decretului de desemnare a lui Grosu la funcția de premier. Sesizarea depusă la CC

Partidul Socialiștilor (PSRM) vrea suspendarea decretului de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de premier. Formațiunea a depus la Curtea Constituțională o sesizare prin care cer verificarea Constituționalității documentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul a fost semnat de Vlad Bătrîncea, Aleksandr Suhodolski, Vasile Bolea și Grigroe Novac. „Tulbure sînt apele politicii moldovenești”, a scris unul dintre parlamentari pe rețelele de socializare.

Anterior, PSRM nu a susținut-o Nataliei Gavrilița, desemnată de Maia Sandu. În timp ce echipa formată de ea își prezenta programul în Legislativ, formațiunea a anunțat că au o altă candidată – Mariana Durleșteanu, ex-ministră și fostă ambasadoare.

Fost funcționară a anunțat marți că își retrage candidatura, iar șefa statului l-a desemnat pe Igor Grosu pentru poziția respectivă. Socialiștii, însă, nu intenționează să îl susțină vor înainta din propriul candidat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button