fbpx

doc | Încă o deputată părăsește Pro Moldova pentru a se alătura Pentru Moldova. La ce număr de deputați a ajuns platforma

Platforma parlamentară Pentru Moldova a ajuns la un număr de 15 deputați. Asta după ce miercuri, 11 noiembrie, și deputata Elena Bacalu a părăsit grupul parlamentar Pro Moldova pentru a se alătura platformei create recent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament – dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma „Pentru Moldova”. Felicitări, doamna deputat pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, anunță platforma Pentru Moldova.

Parlamentara a depus o cerere președintei Parlamentului pentru a deveni deputată neafilită, în contextul în care un deputat nu poate deveni membru al altei fracțiuni parlamentare timp de șase luni de la părăsirea altei fracțiuni.

Foto: Pentru Moldova

Amintim că din platforma Pentru Moldova fac parte 15 deputați: șase foști membri ai grupului Pro Moldova și nouă deputați ai fracțiunii Partidului Șor.

Vezi și: Dodon exclude o coaliție în Parlament cu platforma Pentru Moldova: PSRM vrea să negocieze cu partidele de dreapta

Articole asemănătoare

Back to top button