fbpx

doc | CSJ a trimis la rejudecare dosarul în care Dodon cere dezmințiri de la Sandu

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a trimis la rejudecare dosarul deschis după ce Igor Dodon a cerut dezmințiri Maiei Sandu. Curtea de Apel Chișinău urmează să reexamineze cauza în același complet de judecată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform decizie emise de CSJ, Dodon a atacat-o pe Sandu în instanță după declarațiile pe care politiciana le-a făcut în cadrul unui briefing de presă. Președintele în exercițiu solicită constatarea ca fiind false, denigratoare şi defăimătoare declarațiile făcute de către oponenta sa la scrutinul prezidențial, privind identificarea ca hoţ şi acuzațiile privind fraudarea alegerilor.

Precizăm că, pe 9 decembrie, Curtea de Apel Chișinău Curții de nu a admis recursul. Așadar, CSJ a anulat decizia respectivă, invocând că „analizând conţinutul încheierii contestate, Colegiul conchide că prima instanță a
trecut în mod superficial asupra circumstanţelor cauzei, fără a se expune asupra tuturor solicitărilor invocate de Igor Dodon prin intermediul reprezentantului cu drept de vot consultativ Nicolae Fomov în acțiune”.

Decizie CSJ Dodon-Sandu 14 decembrie 2020 by ZUGO on Scribd

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

video | Maia Sandu, inaugurare pe timp de pandemie, în prezența lui Dodon, Chicu și Greceanîi

 

Articole asemănătoare

Back to top button