fbpx

doc | Câțiva consilieri din Sângerei anunță părăsirea PDM. Filip îi ia în derâdere: Troll-ii au devenit ridicoli, iar Dodon și Șor își fac provizii

Șase consilieri raionali au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova (PDM), acuzând conducerea formațiunii de interese înguste personale și de grup. Într-o declarație semnată de aceștia conducerea partidului este acuzată de sfidarea încrederii membrilor săi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, conducătorii partidului sunt acuzați și de ignoranță în raport cu organizația raională Sângerei.

Filip: „De râs și de plâns”

Liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu un mesaj pe Facebook, în care i-a ironizat pe consilieri.

„Titlul corect era „OT Sângerei mai părăsește o dată PDM”. De râs și de plâns. Trolii au devenit deja ridicoli cu aceste plecări de câte 5 oameni, pe care îi infățișează, o dată la câteva luni, drept întreaga echipă care pleacă din partid. Echipa PDM Sângerei e mult mai mare decât acești 5 oameni care au plecat (deja a doua oară) dintr-un partid în care nici nu erau”, a scris democratul.

Potrivit deputatului, „Dodon și Șor își fac „provizii” pentru anticipate, pentru orice eventualitate”.

„De data asta, și-au „procurat” șeful la ASP Sângerei, șeful de la Poștă și șeful Incubatorului de Afaceri din raion, pe care tot ei i-au amenințat că îi dau afară dacă nu pleacă de la PDM. Le tremură pantalonii, dar ar trebui să învețe lecția: cei care au trădat o dată vor mai trăda și a doua oară. A se vedea istoria recentă în Parlament. Dar, nu mor caii când vor câinii. Noi mergem înainte”, a mai scris acesta.

Amintim că, în mai 2020, un grup de consilieri din raionul Sîngerei, aleși pe listele PDM, au aderat la Pro Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button