fbpx

doc | Andrei Năstase are concurență la alegerile pentru șefia Platformei DA. Candidatura propusă de organizația teritorială Bălți

Încă o femeie ar putea ajunge la conducerea unui partid din Republica Moldova. Este vorba despre deputata Arina Spătaru, candidatura căreia a fost propusă pentru alegerile liderului formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 25 ianuarie, organizația teritorială Bălți a partidului a adoptat inițiativa. Aceasta a fost susținută de 16 membri prezenți la ședință, deputata fiind participând și ea.

Contactată de ZUGO, Arina Spătaru a confirmat informația. Ea a punctat că respectă decizia Consiliului organizației teritoriale și că pentru ea aceasta reprezintă o oportunitate de a se dezvolta în cadrul formațiunii.

„Toată lumea știe că partidul se pregătește pentru congres. Împreună cu echipa, cu care am fost la bine și la greu, am luat decizia. Mă simt onorată. Este un moment când putem să ne oprim, să facem evaluări”, afirmă deputata.

Spătaru a precizat că hotărârea nu a fost încă discutată cu actuala conducere a Platformei DA, însă procesul verbal s-a expediat către secretariatul formațiunii. De asemenea, conform ei, în cadrul partidului există democrație, astfel încât fiecare membru să poată contribui la dezvoltarea lui.

Andrei Năstase nu a venit deocamdată cu o reacție. Anterior, actualul lider al Platformei DA anunța că va candida pentru un nou mandat de șef al formațiunii.

Proces Verbal OT Balti Din … by Анна Выприцких

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button