fbpx

doc | Al cincilea deputat părăsește Pro Moldova: „Simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect”

Deputatul Corneliu Padnevici a anunțat că părăsește grupul parlamentul Pro Moldova și că își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. „Simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic”, motivează acesta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic.

Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca.

În Parlament voi susține inițiativele care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”, a anunțat parlamentarul.

Padnevici este al cincilea deputat care părăsește Pro Moldova în ultima săptămână, după Sergiu SîrbuGrigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan.

Liderul formațiunii, Andrian Candu, a declarat atunci că se așteaptă și la alte plecări.

Vezi și: Usatîi, despre plecările din Pro Moldova: „Dodon creează o nouă majoritate parlamentară”

Articole asemănătoare

Back to top button