fbpx

Cum răspunde Aureliu Ciocoi la criticile din partea lui Igor Dodon

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a venit cu o reacție la declarațiile lui Igor Dodon, după ce liderul PSRM l-a criticat recent că a semnat la Kiev, alături de oficiali din Georgia și Ucraina, un memorandum prin care cele trei state să coopereze mai strâns pentru apropierea de Uniunea Europeană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldova unde se bagă? Nu are cu ce se ocupa? Noi nu avem problemele noastre? Iată nu știm cum să rezolvăm problema transnistreană. Poziția noastră principală este că acest act trebuie și va fi anulat. De ce să implici problema securității regionale? Cum să pui semnătura pe așa ceva? Asta ce înseamnă? Blocuri militare? NATO împotriva Rusiei? Înțeleg alte angajamente de reforme, de alte acțiuni, dar pe securitate de ce să te bagi? Ciocoi a spus că documentul nu prevede nimic deosebit, dar compartimentul pe securitate regională, asta ce este?”, s-a arătat deranjat Dodon.

Ciocoi afirmă că acestea ar face parte din categoria declarațiilor electorale”.

Suntem în plină campanie electorală”, a spus premierul interimar, solicitat să comenteze declarațiile lui Dodon.

ZUGO amintește că Aureliu Ciocoi a fost consilierul lui Igor Dodon, pe vremea când actualul lider al PSRM era președinte al R. Moldova.

Vezi și: Dodon: „Ciocoi este premierul Maiei Sandu. Putea să o numească și pe Irina Vlah”

Articole asemănătoare

Back to top button