fbpx

Chicu și Sandu așa și nu s-au întâlnit. Când va avea loc întrevederea rămâne deocamdată un mister

Ion Chicu și Maia Sandu nu s-au întâlnit încă după anunțul de demisie a Guvernului. Declarația îi aparține președintelui interimar al PAS, Igor Grosu, care a precizat că nu cunoaște când va avea loc întrevederea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul a anunțat, în studioul emisiunii Secretele Puterii de la JurnalTV, cei doi urmau să stabilească ziua și ora întrevederii. În același timp, Grosu s-a eschivat să răspundă dacă președinta aleasă îi va propune lui Chicu candidați la funcția de miniștri, dar și interimatul.

„Nu e mandatul meu să vorbesc în locul doamnei Sandu. Va avea această discuție cu domnul prim-ministru. Fie că va fi una, că vor fi mai multe. Cel mai bine să adresați aceste întrebări fie unuia, fie altuia”, a conchis Grosu.

În același timp, fiind prezent în studiou, democratul Dumitru Diacov s-a implicat în discuție și a menționat că „este bine că nu s-au întâlnit. Domnul Chicu trebuie să se întâlnească cu viitorul președinte. (…) În calitate de președintă deja în exercițiu  va avea posibilitatea să discute”.

Precizăm că, ieri, în cadrul unui briefing susținut alături de Zinaida Greceanîi ș Igor Dodon, premierul Ion Chicu și-a declarat „propunerea de demisie a prim-ministrului”. Unii deputați s-au arătat sceptici, menționând că formularea ar putea fi contrară unor prevederi legate, însă au salutat organizarea scrutinului anticipat pentru alegerea unui nou Legislativul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button