fbpx

Chicu îi aduce mulțumiri lui Dodon la final de mandat și le bate obrazul deputaților: „Sunt din cei cărora nu pot să le doresc decât sănătate”

La final de mandat, premierul Ion Chicu îi aduce mulțumiri lui Igor Dodon. Premierul afirmă că ex-președintele a susținut mult Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, Chicu a mulțumit și deputaților socialiști pentru că au susținut unele proiecte care nu au fost întotdeauna pe plac.

„Vreau, în mod special să mulțumesc excelenței sale, ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Am avut o conlucrare instituțională foarte bună. În acesta an, cu provocări enorme, Guvernul țării a fost foarte mult susținut și ajutat de președintele Dodon. Vă rog să acceptați, pe această cale, domnule președinte expresia gratitudinii mele pentru munca dumneavoastră și pentru suportul pe care l-ați acordat acestui Guvern”, a menționat Chicu.

Referindu-se la unii deputați, Chicu a punctat că nu poate să le mulțumească și că „le dorește decât sănătate”. Acesta a criticat ședința Parlamentului la care au fost deteriorate microfoanele și speră „ca unii deputați cu responsabilitate socială redusă, măcar cu măsura înaintării în vârstă, vor înțelege și vor conștientiza cum trebuie să se comporte”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button