fbpx

Ceban, după vizita făcută la București: „Am reiterat disponibilitatea de a colabora cu autoritățile române”

După vizita făcută azi la București, primarul municipiului Chișinău – Ion Ceban – a anunțat că și-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu autoritățile române.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am mulțumit pentru deschiderea și aprecierea oficialilor, dar și pentru multiplele proiecte implementate de România în Republica Moldova, începând cu reparația grădinițelor, dar și altele în diverse domenii.

Am reiterat disponibilitatea de a colabora și am primit și un răspuns pozitiv în acest sens.
Aurelian Bădulescu (viceprimarul general de București) a declarat că ar fi bine o mai mare cooperare dintre primăriile noastre, ceea ce este îmbucurător”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Alesul la șefia capitalei a discutat la întrevederi despre mai multe subiecte legate de infrastructură, cum ar fi: Maternitatea nr. 2 din capitală, Biblioteca municipală „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, dar și despre autobuze și echipamente medicale „care urmează să vină ca donație din partea Bucureștiului în scurt timp”.

Cât despre o întrevedere cu primărița generală de la București, Gabriela Firea: „Ne propunem să revenim la București în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm și o Serată a Chișinăului la București. În următoarele saptamâni, grupe de specialiști vor merge pentru a face schimb de experiențe în diverse domenii. În cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorități și o foaie de o parcurs pentru anul 2020. Prea mult Chișinăul a fost dezbinat pe criterii politice și reiterez poziția mea fermă, voi fi primarul tuturor locuitorilor”, a mai spus Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button