fbpx

Când va merge Natalia Gavriliță în Parlament pentru a cere votul asupra programului și componenței noului Guvern

Candidata desemnată la funcția de premier, Natalia Gavriliță, urmează să meargă în plenul Parlamentului la începutul săptămânii viitoare, pentru a cere votul de încredere al deputaților în funcția de premier. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul a fost această afirmație în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la PRO TV Chișinău.

Cred că doamna Gavriliță va veni la începutul săptămânii viitoare în Parlament, împreună cu echipa sa și programul său, și va cere votul de încredere al deputaților”, a declarat Igor Grosu.

Fruntașul PAS a reiterat și în această seară poziția formațiunii pe care o reprezintă: alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluție, întrucât componența actualei legislaturi a Parlamentului nu mai este reprezentativă. Astfel, PAS își păstrează poziția de a nu vota pentru niciun candidat la funcția de prim-ministru, propus de șefa statului.

Amintim că Natalia Gavriliță a fost desemnată de șefa statului, Maia Sandu, în calitate de candidat la funcția de premier. Anunțul a fost făcut la data de 27 ianuarie. Din acea zi, fosta ministră a Finanțelor are la dispoziție 15 zile pentru a prezenta deputaților programul de guvernare și lista miniștrilor.

Citește și: doc, infografic | Studii la Harvard, experiență în Guvern, trei mașini și venituri în lire. „Bagajul” candidatei la funcția de premier, Natalia Gavriliță

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button