fbpx

Apelul Marinei Tauber către deputați: „Putem să luptăm cu problemele Republicii Moldova, dar nu între noi”

Vicepreședinta Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, a criticat comportamentul unor colegi de-ai săi din Legislativ. Ea le-a sugerat. în cadrul emisiunii „Bună seara” de la postul național de televiziune, că ar trebui să se concentreze pe soluționarea problemelor Moldovei, nu pe lupte politice. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata a trecut în revistă mai multe inițiative, inclusiv cele lansate  în colaborare cu platforma „Pentru Moldova”. Așadar, Tauber s-a referit la asigurarea pensionarilor cu medicamente gratuite, majorarea pensiei, dar și a indemnizațiilor la nașterea copiilor. În acest context, ea a îndemnat parlamentarii din alte fracțiuni să înceteze luptele politice.

„Nu trebuie să uităm că noi am fost delegați de oameni nu pentru lupte politice, dar să căutăm și să găsim soluții. Noi putem să luptăm cu problemele Republicii Moldova, dar nu între noi. Anume cu acest îndemn, împreună cu Platforma „Pentru Moldova”, am venit în Parlament și am chemat toți deputații să revenim la muncă”, a declarat Marina Tauber.

În același timp, secretara fracțiunii ȘOR a criticat și comportamentul unor deputați în privința proiectului de hotărâre prin care a fost propusă crearea unei comisii parlamentare de anchetă care să investigheze circumstanțele atacurilor raider în spatele cărora ar sta controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Marina Tauber consideră că discuțiile ar fi deviat de la subiectul proiectului la acuzații nefondate la adresa deputaților. Totodată, deputata a susține că deputații Blocului ACUM au votat anterior în favoarea creării comisiei respective și susține că aceștia „și-au fi schimbat decizia peste noapte, după ce au avut întâlniri cu anumiți cetățeni”.

Referindu-se la o eventuală majoritate parlamentară, Marina Tauber a reiterat poziția exprimată recent de Platforma „Pentru Moldova”, punctând că nu se va negocia nici cu dreapta, nici cu stânga. „Am făcut o declarație oficială că nu există nicio coaliție, nicio alianță și noi votăm toate inițiativele legislative care sunt utile, importante și benefice societății”, a conchis Marina Tauber.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button