fbpx

video | Andrei Nastase și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a fost felicitat de echipa Platformei DA

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, și-a aniversat ziua de naștere. Politicianul a împlinit 46 de ani. De la primele ore urările pentru Andrei Năstase au început să curgă pe pagina sa de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„E 6 Gustar, deci este ziua Dvs. de naștere, domnule Andrei Nastase. Bucurați-vă de viață, de cei trei copii minunați, de o soție iubitoare și grijulie, de o mamă pentru care rămâneți a fi copil, mezinul ei drag…
La ceas aniversar vreau să vă știu împăcat cu sine și cu toată lumea, politicianul, care poate aduna în jurul său oameni de calitate, luptători pentru DREPTATE și ADEVĂR! Să ne trăiți la mulți ani, domnule Năstase!” a scris ex-deputata Platformei DA, Maria Ciobanu.

„Vă scriu să vă urez la mulți ani și să vă mulțumesc pentru serviciul oferit țării noastre ! Vă mulțumim pentru lupta curajoasă și neînfricată! Domnul Andrei manifestați o înțelepciune neobișnuită, o viziune remarcabilă. Vă doresc pace, multă sănătate și fericire. Felicitări și la mulți mulți ani Andrei Năstase, fiți binecuvântat de bunul Dumnezeu!”, i-a scris una dintre susținătoare pe pagina sa de Facebook.

„Va urez un sincer și frumos la mulţi ani, dorindu-va să rămâneti precum sunteți; mereu puternic, amabil, curajos, înțelept, interesant, versatil, energic, de succes în toate, iubit de cei dragi și respectat! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă poarte cu grijă oriunde și oricând împreună cu cei dragi sufletului. Multă sănătate”, a fost mesajul unei alte susținătoare a politicianului.

„Dragă Andrei, aportul tău la democratizarea și scoaterea țării din captivitatea oligarhică este enorm și îți sunt profund recunoscătoare pentru curajul și puterea prin care ne-ai consolidat. Să fii fericit, împăcat, împlinit prin tot ce vei mai realiza, să ai parte de sănătate de fier și să te bucuri de familia ta minunată!”, i-a transmis Angela Aramă.

Mai mulți colegi de partid și prieteni și susținători l-au intimpinat pe Andrei Nastase cu flori și cadouri la sediul partidului.

Andrei Năstase s-a născut la 6 august, 1975, în satul Mîndrești, raionul Telenești.

Este avocat, activist civic și om politic, membru-fondator și lider al Platformei Civice Demnitate și Adevăr, președinte și membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, precum și inițiator al protestelor masive din PMAN în perioada 2015-2019 care au dus la schimbarea clasei politice din R. Moldova.

A fost viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova în Guvernul Maia Sandu.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button