fbpx

video | Pe mai multe trasee din țară au avut loc marșuri automobilistice pentru susținerea lui Dodon. Unii participanți ar fi fost plătiți

Pa mai mult trasee din țară au avut loc astăzi marșuri automobilistice pentru susținerea lui Igor Dodon în turul doi al prezidențialelor. Mașinile au mers în coloane, având steaguri roșii și au claxonat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe rețelele de socializare, dar și în presă, există informații despre evenimente de acest gen desfășurate la Fălești, Glodeni și Sîngerei, dar și în alte raioane. În același timp, deputatul Dumitru Alaiba a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care manifestanții ar fi plătiți.

Potrivit lui Alaiba, totul s-ar fi întâmplat sub ochii ofițerilor. Totodată, unii participanți ar fi declarat, sub protecția anonimatului, pentru nordnews.md că ar fi fost remunerați.

Foto: NordNews

ZUGO a solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt a candidatului, Ludmila Muntean, însă deocamdată nu a parvenit un răspuns. În același timp, conform ZDG.md, Partidul Socialiștilor a emis astăzi un comunicat în care informa că mii de persoane au participat la marșurile automobilistice de miercuri, pentru a-l susține pe Dodon.

Precizăm că socialiștii pregătesc un marș la care ar urma să participe circa 20.000 de persoane. Aceștia au trimis Primăriei capitalei notificări, informând despre faptul că evenimentul se va desfășura vineri, 13 noiembrie, iar participanții se vor aduna în patru locații din capitală.

Articole asemănătoare

Back to top button