fbpx

video | Mesajul lui Voronin pentru cel care va pierde prezidențialele: „Acel care va trage concluzii și va înlătura greșelile este demn să prelungească activitatea politică”

Vladimir Voronin susține că politicianul care va pierde prezidențialele trebuie să tragă concluziile corespunzătoare. Potrivit lui, astfel, acesta va demonstra că este demn să activeze în continuare pe arena politică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-președintele a preciza, în studioul emisiunii „Puterea a Patra” că pentru asta, însă, candidatul trebuie să aibă și capacități necesare. În același timp, potrivit lui Voronin, viața după înfrângerea la scrutin continuă.

„Din aceste înfrângeri, cei care fac concluzii corecte, au capacități și voință să înlăture greșelile, sunt demni să prelungească activitatea în politică și are perspectivă. Lasă să tragă concluzii”, a punctat Voronin.

Precizăm că, încă de la începutul campaniei electorale, Vladimir Voronin și PCRM au anunțat că vor boicota scrutinul prezidențial, considerându-l neconstituțional. Fostul oficial a declarat de mai multe ori că șeful statului trebuie ales de Parlament, iar în cadrul emisiunii menționate a reiterat ideea, menționând că nu va susține pe nimeni în turul doi.

Articole asemănătoare

Back to top button