fbpx

video | Prima reacție a Maiei Sandu după alegeri: „Oameni dragi ai Moldovei, victoria este a dumneavoastră”

După procesarea tuturor voturilor, Maia Sandu transmite un mesaj cetățenilor. Politiciana le mulțumește tuturor celor care s-au prezentat la urne, dar și celor care au fost implicați în campania și procesul electoral.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a menționat că după validarea alegerilor și învestire va demara consultări cu fracțiunile parlamentare pentru a „găsi soluții pentru problemele cetățenilor”. Acesta a mai punctat că va încerca să susțină exporturile, să protejeze antreprenorii, familiile nevoiașe și pensionarii, să găsească resurse financiare, să oprească furtul banului public și să lupte cu acțiunile de corupție.

„Oameni dragi ai Moldovei, victoria este a dumneavoastră. Puterea este a dumneavoastră. Solidaritatea voastră a învins. Victoria de astăzi este victoria oamenilor care vor o țară bună, o țară corectă, care lucrează pentru oamenii și îi ajută să aibă succese. (…) Această victorie este un pas pentru lucrurile pe care urmează să le facem împreună.

Dragi cetățeni, vă mulțumesc. (…) Încrederea acordată mă onorează și mă motivează să continuăm pe calea reformării clasei politice. Mandatul de președinte nu este un premiu sau privilegiu. Este o mare responsabilitate. Urmează patru ani pentru a reclădi instituțiile statului”, a declarat Sandu.

 

Precizăm că, preliminar, Maia Sandu l-a învins pe Dodon la prezidențiale cu peste 57% dintre voturi. Liderul neformal al socialiștilor, însă, afirmă că ar fi existat fraude și intenționează să conteste rezultatul scrutinului Totodată, acesta se declară șef al statului cu drepturi constituționale până pe 24 decembrie și susține că urmează să discute în următoarele zile cu fracțiunile parlamentare, „pentru a vedea care sunt viziunile”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button