fbpx

video | „Гопник”, „clovn” și „a bătut recordul Mitropolitului la fotografii cu preoți”. Dodon și Usatîi, atacuri reciproce la TV

Invitați marți seara la emisiuni televizate, doi candidați la prezidențiale, Igor Dodon și Renato Ustîi, nu au ezitat să se atace reciproc. Igor Dodon l-a făcut pe liderul Partidului Nostru „гопник” și „clovn”, iar Renato Usatîi a declarat că actualul șef de stat „a bătut recordul Mitropolitului Vladimir la fotografiatul cu preoții”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El luptă pentru locul 3, 4 în acest scrutin electoral. A crezut că așa poate să se manifeste, dar a ieșit invers. Toți au înțeles că acest personaj e un gopnik și un clovn. Sunt ferm convins că majoritatea cetățenilor nu-și dorește așa oameni la putere”, a declarat Dodon despre Usatîi, după ce liderul PN i-a „stricat” o întâlnire electorală la Fălești.

Această încercare disperată i-a adus doar minusuri”, consideră Dodon, invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la Nr.

Invitat la emisiunea „Politica” de la TV8, Usatîi s-a folosit de ocazie pentru a-l critica și ironiza pe Dodon.

Eu cred mai mult în faptul că Dodon va fi primul consomaut moldovean pe care-l vom trimite din Piața Marii Adunări Naționale în atașul unei motociclete Java”, a spus primarul de Bălți.

Dodon a depășit recordul Mitropolitului Vladimir la numărul de fotografii cu preoții”, a mai spus Usatîi.

Amintim că duminică Renato Usatîi și-a făcut apariția la o întâlnire electorală a lui Igor Dodon din orașul Fălești. După altercații, candidatul PN a fost scos cu forța din sală.

Articole asemănătoare

Back to top button