fbpx

Și secția de votare din Tel Aviv și-a schimbat locația. Adresa unde își vor exercita moldovenii dreptul de a alege președintele

Ambasada Moldovei în Israel anunță că secția de votare din orașul Tel Aviv și-a schimbat locația. Aceasta a fost transferată de la sediul misiunii diplomatice la sediul Beit Ha Sofer, strada Elieizer Kaplan 6.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldovenii care se vor deplasa cu transportul public spre secție sunt informați că în direcția secției de votare circula autobuzele 142, 193, 26, 270, 56, 611, 70, 82, 89. Totodată, misiunea diplomatică amintește cetățenilor țării noastre că pentru a vota ei au nevoie de unul dintre documente: pașaportul cetățeanului Republicii Moldova (inclusiv cu termen de valabilitate expirat); buletinul de identitate cu fișa de însoțire (doar în curs de valabilitate) sau livretul de marinar.

Accesul în secția de votare se va permite doar după termometrie și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție, care  va acoperi gura și nasul, dar și a mănușilor de unică folosință. Respectarea distanței fizice de 1,5 m în perimetrul secției de votare și în incinta acesteia este obligatorie.

Precizăm că, moldovenii de peste hotare sunt așteptați să voteze la 139 de secții de votare deschise în străinătate. Pentru turul doi al alegerilor prezidențiale CEC a mărit tirajul buletinelor de vot destinate diasporei. La fel, Ministerul de Externe și misiunile diplomatice au anunțat că mai multe secții din România, Germania, Italia și Marea Britanie își vor schimba adresele.

Articole asemănătoare

Back to top button