fbpx

Reacția PAS pentru Dodon: „Atâta greață și ură față de propriul popor”

„Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră”. Este reacția Partidului Acțiune și Solidaritate (al cărui candidat la prezidențiale este Maia Sandu), după declarațiile din această dimineața a candidatului la prezidențiale, Igor Dodon, care a lansat o serie de atacuri la adresa Maiei Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Chirtoacă comentează declarația controversată a lui Dodon: „S-au spart ouăle și au apărut porumbei și coțofene”

Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos.

Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul”, se arată în mesajul PAS.

Vezi și: „Omul e disperat rău. Se vede deja porumbel”. Ex-ministra Sănătății, despre ultimele declarații ale lui Igor Dodon

Amintim că astăzi Igor Dodon a organizat o conferință de presă în care și-a prezentat viziunile asupra mai multor domenii de activitate, lansând în paralel o serie de acuzații și critici la adresa adversari sale din turul doi al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu. Prin acestea se numără închiderea școlilor și spitalelor, opoziția față de reparația drumurilor în Republica Moldova, atitudinea dușmănoasă față de Federația Rusă, destabilizarea ordinii în Republica Moldova ș. a.

Citește și: video | Mesajul lui Igor Dodon către alegători: „Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button