fbpx

Campioana la taekwondo Tatiana Țîmbalari: „Sportul în Republica Moldova are viitor datorită susținerii lui Igor Dodon”

Tatiana Țîmbalari, campioană la taekwondo, afirmă că sportul în Republica Moldova are viitor datorită susținerii din partea lui Igor Dodon. Declarația a fost făcută la evenimentul de lansare a candidatului în campania electorală pentru alegerile prezidențialele din noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Țîmbalari a precizat că sportivii din țară sunt alături de candidat, deoarece au fost ajutați de el. Totodată, la eveniment au fost prezenți și alți campioni naționali și europeni.

„Sportivii din Republica Moldova sunt alături de Igor Dodon. Dumnealui mereu ne-a ajutat, susține sportul din Republica Moldova. Noi credem că datorită lui Igor Dodon sportul în țara noastră are viitor și sportivii nu vor fi nevoiți să plece peste hotare ca să reprezinte alte țări”, a declarat campiona.

La evenimentul de lansare în campania electorală a lui Igor Dodon au fost prezenți mai mulți campioni naționali și europeni, primari, agricultori, agenți economici, dar și politicieni. Printre promisiunile electorale ale candidatului se numără grija pentru oameni, crearea localităților confortabile, apărarea și consolidarea statalității, implementarea reformelor, dar și păstrarea valorilor creștine și tradiționale.

CITEȘTE ȘI:

doc, video | Igor Dodon s-a lansat în campania electorală alături de mai mulți membri PSRM, bașcana Găgăuziei și președinta Parlamentului. Promisiunile și averea candidatului

Articole asemănătoare

Back to top button