fbpx

„A fost un exercițiu extrem de complicat”. Irlanda a permis, în ultimul ceas, deschiderea secțiilor de votare la 1 noiembrie

Ambasada Republicii Moldova în Irlanda anunță că a primit aprobarea finală pentru a deschide secții de votare pe teritoriul acestei țări pentru scrutinul electoral din 1 noiembrie. Se întâmplă cu trei zile înainte de ziua desfășurării scrutinului și după negocierile cu instituțiile irlandeze, în contextul restricțiilor impuse în Irlanda în legătură cu prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O altă locație pentru cele trei secții de votare

„A fost aprobată altă locație pentru cele trei secții de votare în orașul Dublin și pentru Limercik deoarece potrivit restricțiilor de nivelul 5 de sănătate publică hotele nu pot fi utilizate pentru organizarea alegerilor”, anunță Ambasada.

Totodată, misiunea diplomatică anunță că au fost impuse și alte condiții care urmează să le respecte.

„A fost un exercițiu extrem de complicat, pe alocuri fără precedent”

Ambasada va publica pe pagina de Facebook și web o scrisoare pentru deplasarea la secțiile de votare.

Potrivit misiunii diplomatice, toate detaliile vor fi publice vineri, 30 octombrie, pe pagina sa de Facebook.

„A fost un exercițiu extrem de complicat, pe alocuri fără precedent”, a precizat Ambasada Republicii Moldova în Irlanda.

Citește și: Moldovenii din Irlanda riscă să nu poată vota pe 1 noiembrie? Ambasada nu are deocamdată permisiune pentru desfășurarea alegerilor

Articole asemănătoare

Back to top button