fbpx

foto | Dragostea stă la straja hotarului! Cunoaște-i pe Ina și Oleg Poberejnîi, polițiștii de frontieră care sărbătoresc astăzi 15 ani de când și-au declarat iubirea

Cu 15 ani în urmă, Oleg Poberejnîi și-a dezvăluit sentimentele pentru actuala sa soție, Ina. Acum, cuplul reprezintă o familie model din cadrul Poliției de Frontieră și educă doi copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițista de frontieră Ina își privește pasiune partenerul de viață și de profesie, iar ochii îi licăresc de fericire. Romantică din fire și îndrăzneață, ea îi declară dragoste eternă lui și Patriei.

„Iubesc chipul tău. Iubesc bunătatea ta. Iubesc puterea ta. Iubesc speranța în noi. Iubesc meseria. Iubesc Patria…”, spune femeia.

În iulie 2007, cuplul și-a luat angajamentul să servească Republicii Moldova cu profesionalism și devotament. Din 2012, Ina face parte din echipa Sectorului Poliției de Frontieră Soroca, iar Oleg activează la Sectorul Poliției de Frontieră Cosăuți. Cei doi sunt prezentați drept ofițeri cu verticalitate și îi îndeamnă pe toți să iubească și să împărtășească dragostea cu persoanele dragi.

Foto: Poliția de Frontieră via Facebook
Foto: Poliția de Frontieră via Facebook
Foto: Poliția de Frontieră via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button