fbpx

Ninsorile puternice nu contenesc pe întreg teritoriul Republicii Moldova! Ce temperaturi se prevăd joi?

Ninsori puternice vor cădea și joi pe întreg teritoriul Republicii Moldova.  Se prevăd temperaturi sub 0 grade ziua, iar Codul portocaliu expiră la miezul nopții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord se vor înregistra temperaturi cuprinse între -1 și -4 grade ziua. Dacă fulgii au ocolit ieri regiunea, astăzi vor ajunge și în raioanele de acolo, iar minimele nocturne vor coborî la -6 grade.

Indicele termic nu va depăși 0 grade Celsius ziua în localitățile de la centrul Republicii Moldova. Ninsorile vor cădea abundent pe parcursul zile, iar noapte temperaturile vor fi de cel puțin -5 grade.

Până la +1 grad Celsius se va înregistra la sudul țării ziua. Noapte mercurul din termometre nu va arăta mai puțin de -4 grade, iar ninsorile puternice vor continua să cadă pe parcursul zilei de joi.

Ulterior, indicele termic va crește și va ajunge până la maxime de +5 grade, iar precipitațiile vor conteni. La începutul săptămânii viitoare, însă, ninsorile par să revină.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Topiți de dorul zăpezii, moldovenii au ieșit să se joace cu fulgii. Codul portocaliu de ninsori, surprins în imagini

Cu omăt prin cizme, cușme și mănuși, eram cei mai fericiți! Șase activități de care ne amintim cu nostalgie de când ninge iarna tot mai rar

Articole asemănătoare

Back to top button