fbpx

meteo | Soarele ne va zâmbi dulce în weekend. Ce temperaturi ne așteaptă la finalul acestei săptămâni?

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) revine cu vești îmbucurătoare pentru acest weekend. În următoarele zile vom avea temperaturi generoase, cer parțial noros, iar vântul va sufla slab și moderat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele de la nord, temperaturile vor fi de maxim +13 grade, în centrul Moldovei și în capitală se vor înregistra temperaturi de cel mult +14 grade Celsius. Iar în partea de sud a țării, mercurul din termometre va indica în jur de maxim +15 grade Celsius. Noaptea rămâne a fi rece, cu minime între -3 și +2 grade Celsius.

Duminică, la nord vor fi maxim +17 grade ziua, iar noaptea temperaturile vor oscila între +3 și +6 grade Celsius. În centru mercurul din termometre va ajunge la maxim +18 grade pe parcursul zilei, iar noaptea minima va fi +4 grade. În partea de sud a Moldovei, temperatura va ajune până la maxim +19 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra între +5 și +8 grade.

Conform ultimelor actualizări ale SHS, vremea frumoasă nu va „zăbovi” prea mult la noi. Pe parcursul săptămânii viitoare se așteaptă ploi de scurtă durată pe întreg teritoriul țării. Ce ține de maxima aerului resimțită, aceasta se va situa în jurul maximei de +20 de grade. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări seara și dimineața.

Articole asemănătoare

Back to top button