fbpx

meteo | Nu vă lăsați „amăgiți” de razele de soare. Cât de friguroasă va fi vremea în această săptămână?

Deși, nici în această săptămână, nu sunt prognozate ninsori, vremea rece de iarnă încă se menține în pofida câtorva raze de soare care vor cădea pe tot teritoriul țării. Mai mult, ploi slabe sunt așteptate să cadă marți în centrul republicii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), pe parcursul săptămânii, în toate regiunile țării vom avea o presiune atmosferică normală.

Azi, la nord, minimile vor oscila între -2 și +1 grade Celsius, iar maximile între +4 și +7. În restul săptămânii se vor menține minime între -3 și +3, iar maxime între +2 și +10.

La centru, în prima jumătate a săptămânii, minimile vor fi între -1 și +4 grade Celsius, iar maximile între +5 și +11. Temperatura nu va suferi mari schimbări în următoarele zile, iar în weekend minimile vor fi între -2 și +2 grade Celsius, iar maximile între +3 și +6.

La sud, în prima jumătate a săptămânii, termometrele vor indica minime între 0 și +5 grade Celsius, iar maxime între +6 și +12. În restul zilelor temperatura va păstra un echilibru, iar în weekend minimile vor fi între -1 și +3 grade Celsius, iar maximile între +4 și +7.

Citește și: Fiți cu ochii în patru! Meteorologii au emis Cod galben de ceață pe o mare parte a teritoriului țării

Articole asemănătoare

Back to top button