fbpx

meteo | Doar câțiva stropi de ploaie „vor ține” cu noul anotimp. Cum va fi vremea în prima săptămână de toamnă?

Cei care îndrăgesc vara probabil vor fi încântați să afle că, deși este deja prima zi de toamnă, temperaturile fierbinți vor continua să fie prezente în zilele ce urmează. Așadar, nu vă grăbiți să vă luați rămas bun de la ochelari și pălărie, pentru că vă vor fi utile în săptămâna ce urmează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul țării, săptămâna va începe cu minime între +13 și +16 grade Celsius, iar maxime: între +30 și +32. Temperaturile vor scădea cu câteva grade spre mijloc de săptămână, iar – sâmbătă și duminică – se vor înregistra maxime de cel mult +25 de grade și minime de cel puțin +10 grade Celsius. În zilele de marți, miercuri și sâmbătă, aici, vor cădea ploi însoțite de descărcări electrice.

Cei din centrul țării vor începe săptămâna cu minime între +14 și +17 grade Celsius, iar maxime: între +31 și +32. Temperaturile vor scădea spre mijlocul săptămânii, iar – în weekend – se vor înregistra minime de cel puțin +11 grade și maxime de cel mult +26 grade Celsius. Ploi cu descărcări electrice vor fi miercuri.

Soarele va străluci pe cer în toate aceste zile și la cei din sudul Moldovei, unde săptămâna va începe cu minime între +15 și +18 grade Celsius, iar maxime: între +31 și +33. În weekend se vor înregistra minime de cel puțin +12 grade și maxime de cel mult +27 de grade Celsius. Ploi cu descărcări electrice vor fi joi și vineri.

În toată această perioadă, presiunea atmosferică va fi una normală în toate regiunile țării. Amintim că, în continuare, este valabil Codul galben de caniculă (până pe 4 septembrie, ora 00:00) și cel de pericol excepțional de incendiu (până pe 5 septembrie, ora 00:00).

Cu raze de soare sau stropi de ploaie, ZUGO vă urează o săptămână frumoasă! 🙂

 

Articole asemănătoare

Back to top button