fbpx

Weekendul acesta nu e despre leneveală. ZUGO recomandă 10+ evenimente unde să petreci zilele caniculare memorabil

Și ce dacă meteorologii au emis Cod galben de caniculă? Nu te lăsa amăgit/ă de acest fenomen și leneveală. Las-o sub plapumă, iar tu ia cu tine o pălărie, apă pentru a te hidrata și buna dispoziție pentru a petrece weekendul așa cum știi tu mai bine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a-ți veni în ajutor, ZUGO a făcut „ordinea de zi” a câteva dintre cele mai interesante și utile evenimente ce vor fi în următoarele două zile. Datoria ta este doar să alegi la care vrei să mergi pentru a te bucura de timpul liber:

Sâmbătă, 15 iunie

10:30. Мастер-класс по росписи на ЭКО-сумках (Masterclass de desen pe pungile eco). Toți copiii și adulții sunt invitați să întâlnească creativ weekendul, pentru câteva ore, desenând propriile creații pe pungile eco, care pot fi purtate mai apoi cu plăcere.

12:00. Galerie de Artă Modernă. Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.

12:00. Atelierul de creație pentru copii. Copiii sunt așteptați cu drag și sunt asigurați cu toate materialele. Lucrarea ce o vor realiza o pot lua acasă.

14:00. Фестиваль Мидий и устриц (Festivalul de midii și stridii). Ești invitat la un festival cu rețete bune din întreaga lume. Vei putea alege din: midii în vin alb cu usturoi; midii Philadelphia într-un sos de brânză și altele.

16:00. Summer Of Love. Anul acesta se împlinesc 52 de ani de la evenimentul din San Francisco – un fenomen social de amploare, pentru dragoste față de umanitate, împotriva războaielor și a conflictelor politice. Vino pentru a sărbători evenimentul într-un mod mai deosebit, cu lume bună, un loc colorat și relaxant.

18:30. Chirița în provincie. Mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii, cel mai longeviv spectacol din Republica Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 25 de ani.

19:00. DescOPERĂ – Open Air Classical Music Festival 2019. Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi este gazda unicului festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est: DescOPERĂ. În cadrul evenimentului spectatorii vor descoperi frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, amfiteatrul natural, care este parte a Rezervației Cultural Naturale „Orheiul Vechi” și asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă.

Duminică, 16 iunie

11:00. Strawberry Day. Cel mai aromat festival al verii revine cu o nouă ediție. Vino să descoperi pasiunea pentru vin și povestea lui frumoasă, chiar la el acasă. Un château veritabil, într-un cadru de poveste, unde vinul te inspiră și te ademenește în cele mai delicioase senzații și trăiri.

11:00. Marșul Poporului – duminică, 11:00, în fața parlamentului „Noi suntem atât de mulți, încât atunci când ne vor vedea și ne vor auzi, vor înțelege imediat ca forța poporului este mult mai mare decât cea a uzurpatorului. Noi nu apărăm un om, noi apărăm libertatea, demnitatea și dorința oamenilor de a trăi în pace și bunăstare. Veniți la Marșul Poporului pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins!”, este mesajul organizatorilor (ACUM).

16:00. Carta etică și algoritmii Inteligenței artificiale. Vino să afli ce înseamnă comunicarea corectă pe rețelele de socializare, pe baza principiilor etice, dar și despre influența algoritmilor dotați cu Inteligență Artificială în rețea.

18:00. Sunny and Summer Concert. Vino la un eveniment de suflet, la Valea Morilor, unde trupa rock „SUNNY” va cântă câteva melodii puternice. Totul va fi ca de obicei: acustică, improvizație. De asemenea, este invitat orice doritor să cânte în mod acustic.

ZUGO vă urează un weekend în culori vii!

Articole asemănătoare

Back to top button