fbpx

Vremea de afară ți-a stricat planurile pentru weekend? ZUGO îți recomandă 10 lucruri pe care să le faci când plouă

Weekendul a început cu ploaie, iar asta înseamnă că multe planuri pentru ieșiri în oraș sau plimbări prin parcuri au fost date peste cap. Chiar dacă e așa, ZUGO vă îndeamnă să nu vă întristați și să creați acasă o atmosferă caldă. Așadar, vă recomandăm 10 lucruri pe care să le faceți atunci când stropii vă bat în geam.

  1. Gătiți ceva delicios. Fie că veți face o prăjitură, o supă, niște pește sau carne la cuptor, nu uitați să preparați și un glintwein și să serviți cina privind cum plouă.
  2. Citiți sau recitiți cartea preferată. Ghemuiți-vă în fotoliu, înveliți-vă cu o pătură și trăiți povestea eroilor romanului pe care îl lecturați.
  3. Organizați jocuri de societate cu familia și prietenii. Vă puteți aduna în cerc și juca cărți, Mafia, Monopolia sau oricare alte jocuri pe placul tuturor. Important este să vă simțiți bine și să vă distrați.
  4. Priviți sau revedeți filmele și serialele preferate. Petreceți timpul sub plapumă, cu o ceașcă de ceai sau cafea și nu uitați să le recomandați și prietenilor producția văzută.
  5. Petreceți timpul romantic cu omul iubit. Deschideți o sticlă de vin, ascultați muzică, dansați, faceți-vă planuri și depănați amintiri.
  6. Deveniți un tot întreg cu arta. Faceți obiecte handmade, împletiți, brodați, pictați, creați decorațiuni pentru casă, scrieți versuri sau încercați să realizați niște idei trăsnite pe care le-ați văzut pe internet.
  7. Faceți planuri pentru următoarea vacanță. Gândiți-vă ce locuri vreți să vizitați, care atracții vreți să le vedeți, care sunt ofertele și prețurile în diferite perioade ale anului.
  8. Faceți o revizie în dulap. Vedeți care sunt hainele pe care nu le mai purtați sau redescoperiți lucrurile uitate de mult timp.
  9. Aveți grijă de plantele de cameră. Fiind mereu grăbiți, nu ne mai ajunge suficient timp pentru ele.
  10. Dormiți mult și bine, astfel încât să acumulați puteri pentru săptămâna care vine și să deveniți mai energici și plini de viață.

Articole similare

Close