fbpx

Vino la un târg cu produse naturale și delectează-te din bunătățurile producătorilor autohoni. Ce surprize te așteaptă la Parada „Carnaval EcoLocal”?

Un nou eveniment vine să te bucure cu cele mai delicioase produse eco și de sezon ale micilor producători artizani din Moldova. Evenimentul va avea loc pe 22 iunie, între orele 9:00 – 13:00, iar organizatorii îi invită pe toți cei care vor să se delecteze din bunătățile pregătite aici, la noi în țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, ești invitat la o prezentare făcută de voluntari-organizatori ai Paradei „Carnaval EcoLocal”, dar și pentru a cumpăra cele mai gustoase produse naturale, de la piața în aer liber.

Produsele disponibile la piața EcoLocal variază – de la fructe și legume proaspete și conservate, până la mirodenii, pâine, brânzeturi, vinuri, sucuri, apă, patiserie, ciocolată, gemuri, conserve, etc. La fiecare piață se adună în jur de 40 de producători.

La târg vor fi amplasate și câteva tarabe ale comercianților care îți vor pune la dispoziție produse meșteșugărite handmade și produse de cosmetică naturistă autohtonă. Piața EcoLocal include și o zonă mică de agrement pentru copii.

„Pe parcursul primului an de activitate am organizat 38 de piețe. Să educi acest regim și disciplină de organizare și prezentare – este cea mai mare realizare pentru echipa noastră tânără”, a susținut Tamara Șchiopu, președintele Asociației EcoLocal.

În fiecare lună, piața EcoLocal promovează campanii tematice însoțite de activități, prezentări și degustări, de exemplu: Iunie fără Gluten, Iulie fără Plastic, August fără Zahăr, Hai la Școală, Colindăm și Donăm, dar și altele.

Articole asemănătoare

Back to top button