fbpx

video | Vocea Ucrainei a început pe ritmurile „Dragostei din tei”. Cum a fost primit Dan Balan în rol de jurat al show-ului?

Un nou sezon de Vocea Ucrainei și-a dat startul, însă de data aceasta într-o altă formulă, datorită noului jurat – basarabeanul Dan Balan, acesta fiind primul artist de talie mondială care se alătură echipei de antrenori. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldoveanul a fost primit cu prietenie de către întreaga echipă a show-ului, iar prima emisiune a început chiar cu o melodie ce l-a făcut faimos – „Dragostea din tei” și care a fost cântată de către colegul său Potap.

„M-am simțit foarte bine la filmări! Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea întregii echipe. Potap, Monatik și Tina Karoli sunt minunați! Deși în emisiune se vorbește doar limba ucraineană, pentru că așa prevede legislația de acolo, ei m-au ajutat să mă încadrez, fiindcă au simțit că mi-a fost destul de greu la început. Mă refer la prima zi de filmări. După asta, mi-am format stilul meu și totul a devenit mai simplu”, a declarat artistul pentru Afisha.md.

Dan Balan susține că această provocare și rolul de jurat îl fascinează, deoarece îi place să se inspire de la talentele care vin să cucerească publicul și juriul.

„Este o experiență absolut nouă pentru mine. Sunt încântat să cunosc oameni talentați care mă inspiră. Îmi place mult conceptul proiectului din Ucraina. Am urmărit proiectul „The Voice” în mai multe țări din lume și peste tot energia este diferită. M-am bucurat să văd că în varianta ucraineană, accentul se pune mai mult pe emoții pozitive.

Aici nu există glume de prost gust sau concurență distructivă și nimeni nu aplică metode de înjosire asupra concurenților. Totul se bazează pe respect reciproc, căldură, prietenie și, desigur, sarcasm în limita bunului simț”, a mai zis juratul.

Basarabeanul a început cu dreptul noua sa experiență, iar în echipa lui deja are trei concurenți, care l-au cucerit imediat: Marina Fijdeliuc, Veaceslav Cretov și Haitham Mohammed Rafi.

Artistul a spus că pentru 2019 are planuri mari și va fi unul plin de colaborări, pe care speră să le îndeplinească cu succes.

Vezi și: foto | Artiștii moldoveni, tot mai apreciați în străinătate. Dan Balan, noul membru al juriului de la „Vocea Ucrainei”

Articole asemănătoare

Back to top button