fbpx

video | Urmează ultimul Crăciun al soților Trump la Casa Albă! Prima doamnă a SUA a întâmpinat bradul care va fi împodobit la reședința prezidențială

Crăciunul din acest an va fi ultimul pe care Donald și Melania Trump îl vor petrece la Casa Albă. Prima doamnă a SUA a întâmpinat deja bradul care urmează să aducă magia sărbătorilor la reședința prezidențială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pomul de Crăciun din acest an a fost crescut de fermieri din statul american Virginia și va fi amenajat în camera albastră a reședinței, conform CNN. Acesta a ajuns la Casa Albă cu o trăsură, iar o orchestră militară a cântat melodii tematice.

Tematica și decorațiunile de Crăciun urmează să se numere printre ultimele obligații pe care urmează să le aibă Melania Trump în calitate de primă doamnă a Statelor Unite. Aceasta și soțul său, actualul lider american, Donald Trump, urmează să părăsească reședința după Revelion.

Pomul de Crăciun de la Casa Albă este o tradiție păstrată de mai mulți. Selectarea și procurarea lui este un proces complex, care prevede o întrecere dintre mai multe ferme din SUA, fiind supravegheat de Asociația Națională a Pomului de Crăciun, care livrează arborele din 1966.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button