fbpx

video | Un bărbat din Orhei, marele câștigător al concursului „Privește și Câștigă”: a devenit posesorul unui Volkswagen Polo

Ieri, în ajun de Sfântul Vasile, la cel mai grandios Târg de Crăciun din ţară, la OrheiLand, telespectatorii fideli ai posturilor de televiziune Orhei TV și Televiziunea Centrală au așteptat cu sufletul la gură extragerea pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu al concursului „Privește și Câștigă”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Timp de patru săptămâni, cei mai atenți telespectatori au expediat mesaje, conținând codul corect afișat pe ecran, iar cei mai norocoși au avut parte de premii bănești în valoare de 126.000 de lei.

Marea extragere a avut loc aseară. Câștigătorul premiului mare, un automobil marca WV polo, a devenit un locuitor din orașul Orhei, Semion Purcescu.

„Pentru noi, pentru orheieni, anul 2018 a fost unul bun și rodnic și ne urez nouă tuturor să mergem în continuare cu aceiași pași mari cu care am mers până acum, să fim primii în tot ce facem, să ne reușească. Vă urez un sincer La Mulți Ani”a declarat primarul interimar al municipiului Orhei, Diana Memeț.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button