fbpx

video | „Sosia” Vioricăi Dăncilă, câștigătoare iUmor. Actrița din Moldova, Irena Boclincă, a donat cei 20.000€ unui tânăr cu nevoi speciale

„Sosia” Viorică Dăncilă a devenit câștigătoarea iUmor. Moldoveanca Irena Boclincă a luat trofeul concursului ieri seara și a donat banii câștigați lui Vasi Borcan, concurentul său din finală, care se deplasează în căruciorul cu rotile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Finaliștii celui de-al șaselea sezon au făcut un gest demn de admirație. Varză, Adi Bobo și Irena Boclincă s-au înțeles că oricine dintre ei nu ar câștiga, banii primiți îi vor fi oferiți concurentului lor cu nevoi speciale, Vasi Borcan.

„Vă mulțumesc foarte mult. Vă mulțumesc pentru voturi, pentru mesaje. Le-am citit pe toate. Să știți că nu este ușor să vii într-un oraș și să o iei de la zero, dar totuși, acest premiu o să meargă pentru cineva, care nu că ar avea mai multă nevoie decât mine, dar cu siguranță îi va folosi, pentru Vasi Borcan”, a anunțat câștigătoarea.

Irena Boclincă a fost printre cei 11 concurenți aleși de către public, prin aplicația iUmor, să treacă în marea finală a sezonul 6. Din ei, doar patru au primit voturile celor trei jurați pentru a merge mai departe, iar Boclincă a fost declarată cel mai talentat comediant.

Citește și: video | Dăncilă, parodiată din nou de Irena Boclincă în finala iUmor:
„Foaie verde, mărăcine, sunt mai proastă decât mine”

Articole asemănătoare

Back to top button