fbpx

video | Soarele luminează în amintirea lui. Regretatul regizor Viorel Mardare ar fi împlinit azi 38 de ani

Anul trecut, în aceeași zi, sute de oameni îi urau „sănătate!”, unii se rugau, iar alții luptau alături de el. E vorba de cel care ne e „ambasador în ceruri” – regretatul regizor Viorel Mardare – cel care azi ar fi împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși sunt luni întregi de când nu mai e printre noi, Viorel încă este în inima oamenilor, iar creațiile sale educative și comice continuă să inspire generații.

Boala i-a stat în cale regizorului care nu a reușit să-și regizeze viața până la capăt, iar suferința din ultimele sale zile aproape că nu i-a permis să vorbească cu toți cei care se rugau pentru el.

Citește și: #EroulMoldovei. Post-mortem pentru Viorel Mardare – regizorul care nu a reușit să-și regizeze viața până la capăt

Să ne amintim, însă, de vremurile sale bune – de acel om timid și totodată curajos, de frazele ce l-au făcut celebru, de lecțiile învățate de la el: să prețuim ce avem azi, nu mâine; dar – mai ales – să răscolim trecutul și să-i admirăm din nou operele sale „trăsnit” de bune:

Articole asemănătoare

Back to top button