fbpx

video | Prietenie de poveste: Șapte chinezoaice și-au cumpărat casa mult visată și au decis să trăiască împreună până la bătrânețe

Prietenia adevărată există – o demonstrează șapte femei din orașul portuar Guangzhou, China, care au susținut testul timpului și chiar și-au împlinit visul împreună. Deși a pornit de la o simplă glumă și o discuție obișnuită, cele șapte au reușit să cumpere o casă a lor exact cum și-o imaginau.

Femeile și-au „construit” prietenia încă de acum 20 de ani, când au făcut cunoștință la locul de muncă. Anii și familiile, însă, le-au furat câte puțin din timpul petrecut împreună, iar întâlnirile și discuțiile erau tot mai rare.

„Nu-i nimic, vom reuși să le facem pe toate la bătrânețe”, spuse una dintre cele șapte în glumă, care a devenit începutul unui fapt împlinit, transmite observator.tv.

Prietenele au găsit un conac vechi care se afla într-o suburbie, au colectat toate economiile ce le aveau de ani buni, au cumpărat casa mult visată și au început să reamenajeze locul. Cele șapte au investit 4 milioane de yuani (aproape 590.000 de dolari) pentru ca să ducă la bun sfârșit reparația totală.

Casa are trei etaje, la cele superioare au fost amenajate şapte dormitoare, iar locuința mai dispune de o piscină, un pavilion de ceai şi o bucătărie uriaşă. Aproape fiecare dintre camere are ferestre uriaşe, de unde se pot vedea peisaje superbe: cum se ridică ceaţa sau cum răsare soarele.

Încă de la început, chinezoaicele și-au propus să trăiască aici la bătrânețe, când vor mai crește copiii fiecăreia. Între timp, ele și-au pus în plan ca, până la pensie, fiecare dintre ele să învețe să facă câte ceva: să gătească, să trateze prin medicină tradiţională sau să se ocupe de agricultură – astfel încât să nu fie nevoite să depindă de cineva.

Articole similare

Close