fbpx

video | Organizatorii concertului de duminică acuză guvernarea de intimidări și rețineri pentru a împiedica desfășurarea evenimentului

Organizatorii concertului de duminică, 19 iunie, care ar urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din Chișinău, acuză guvernarea că încearcă să împiedice desfășurarea evenimentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestora, Poliția, SIS și instituții de forță recurg la intimidări și șantaj și împiedică instalarea scenei, iar persoana care urma să asigure sunetul și luminile a fost reținută. Ei acuză autoritățile de abuz.

Pentru concertul dedicat Zilei Absolventului a fost anunțată participarea interpreților Egor Kreed, Filip Kirkorov, Dava și Vanea Dmitrienko.

Kreed a ajuns în Republica Moldova în această după-amiază, în timp ce avionul în care se aflau Kirkorov, Dava și Dmitrienko a aterizat la Chișinău sâmbătă dimineața.

Conform programului, concertul urmează să aibă loc duminică, 19 iunie, începând cu ora 15:00.

Organizatorii spun că deși până la eveniment a rămas mai puțin de o zi, până acum în PMAN nu a fost instalată scena și aparatura. Aceștia acuză că reprezentanții firmelor care asigură echipamentul sunt supuși presiunilor, deși concertul este autorizat de Primărie.

Articole asemănătoare

Back to top button