fbpx

video | O nouă piesă ce vrea să „topească” inimi: Mark Stam lansează videoclipul celui mai recent cântec – „Ultima oară”

Încă o piesă de dragoste „riscă” să ne topească inimile și să ajungă în topuri. La câteva zile de la lansarea variantei audio, moldoveanul Mark Stam a lansat și videoclipul celui mai recent cântec – „Ultima oară”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu o doză de nebunie, dragoste și acțiune, creația conaționalului nostru prezintă o relație care ar fi fost „croită prost” sau despre acea EA care din „Eden s-a transformat în propriul Infern”, dar și despre lupta de care dă dovadă EL, pentru ca „mâine totul să fie bine”.

„Oare e posibil să Iubești și să Urăști în același timp? Să te topești în venerație sub razele ce te ard nemilos? Așteptăm răspunsurile de la voi. E o pagină proaspătă, aparent, dar cu mult praf pe ea. Debandajați-vă inimile, lasați-le să citească mesajul scris în limbajul lor, limbajul durerii și a fericirii naive. Cu mult drag pentru voi”, a spus Mark Stam, anunțând lansarea videoclipului.

Ascultă cea mai recentă piesă a moldoveanului, care în doar două ore a acumulat deja aproape 19.000 de vizualizări și zeci de comentarii pozitive.

Articole asemănătoare

Back to top button