fbpx

video | Ne aduce „În palme” o nouă producție muzicală: Irina Rimes își alintă fanii cu o piesă despre dragoste

Moldoveanca Irina Rimes își alintă fanii cu o nouă producție muzicală, lansată joi și publicată în aceeași zi pe canalul său de YouTube. Clipul ar fi fost filmat în Istanbul, iar arhitectura, geometria și jocurile de lumini scot în evidență un personaj unic, care-și trăiește povestea de dragoste plină de durere și regrete.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În videoclip, Irina și-a păstrat identitatea și stilul vestimentar, alternând hainele colorate cu cele negre. Mai mult decât atât, artista originară din Republica Moldova apare în diferite ipostaze în acest videoclip, printre care și nud, aducând o notă de erotism istoriei.

„În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur ca într-un final această piesa și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări”, a menționat Irina.

Articole asemănătoare

Back to top button