fbpx

video | Natalia Gordienco răspunde valurilor de critici după Eurovision. „Cine trebuia să mă pregătească, Vasea-santehnic?”

Natalia Gordienco răspunde criticilor după ce a câștigat etapa națională Eurovision. Aceasta consideră că numărul ei muzical a fost unul dintre cele mai bune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața declară că nu a cumpărat voturile, iar mesajele și apelurile erau blocate și la susținătorii ei. Ea precizează că a aflat cine vor fi membrii juriului cu puțin timp înainte de începerea concursului.

Natalia spune că și-a dorit să lucreze cu Kirkorov de când l-a cunoscut, timp de 14 ani, iar acum visul ei s-a realizat. Artista mai susține că are o echipă bună și își întreabă urmăritorii dacă trebuia să o pregătească pentru concurs „Vasea-santehnic”. Referitor la concurenții săi, Gordienco menționează că unora le este mai ușor să îi învinuiască pe cei din jur decât să recunoască că nu au fost suficient de buni.

„M-am străduit, mă strădui și mă voi strădui ca rezultatul de la Eurovision să fie cel mai bun. În loc să îmi focusez energia pe partea pregătirilor, simt aceste atacuri. Nu de la toți, deoarece primesc și multe cuvinte de laudă, dar minoritatea supărată încearcă să formeze opinia publică. Asta e dureros, neplăcut și desigur mă apăr. Nimeni nu are dreptul să mă învinuiască că am cumpărat show-ul. Am câștigat cinstit, investind sănătate, timp și efort”, susține Natalia Gordienco.

Reprezentanta țării noastre spune că este realistă și conștientă că nu poate să le placă tuturor. Ea mai precizează că fanii Eurovision au făcut deja multe recenzii la melodia ei și unii chiar au lăudat-o și le mulțumește celor care o susțin.

Articole asemănătoare

Back to top button