fbpx

video | Moldoveanul Alex Comerzan a câștigat concursul Chefi la Cuțite. „Recunosc, sunt Stalin în bucătărie”

Moldoveanul Alex Comerzan este câștigătorul concursului Chefi la Cuțite. Conaționalul a fost apreciat de 11 dintre cei mai buni bucătari din România și a obținut premiul de 30.000 de euro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alex a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Mentorul său a recunoscut că și-a dorit victorie pentru acesta și chiar i-a oferit cuțitul de aur încă la preselecții.

„Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper că familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experiența avută împreună. Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el”, spune câștigătorul.

Totodată, moldoveanul recunoaște că este dur în bucătărie, fiind „un Stalin”. Anume acesta ar fi motivul pentru care are puțini prieteni în domeniu.

Alex Comerzan are 31 de ani. Acesta a locuit mai mulți ani în Italia și a absolvit acolo o școală profesională de bucătari. Câștigătorul a povestit că în primii ani de activitate a curățit morcov și cartofi, dar a muncit și a avansat în carieră.

Articole asemănătoare

Back to top button