fbpx

video | Mișcările lor au aprins „scântei” și pasiune. Doi moldoveni au câștigat Campionatul European de dansuri latino-americane

Moldova este și mai mândră acum, datorită unui nou câștig obținut de fabuloșii dansatori, Dorin Frecauțanu și Marina Sergheeva. Cuplu de artiști a obținut primul loc la Campionatul European 2019 la dans latino-american, deja pentru al treilea an consecutiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin mișcări senzuale, ce transmit zeci de emoții, cei doi conaționali au luptat în competiția de la Moscova împotriva a 50 de perechi din Europa. Așadar, juriul internațional i-a apreciat pe moldovenii noștri ca fiind drept cei mai buni dansatori ai continentului.

Totodată, cei care au fost premiați cu medalia de argint sunt reprezentanții Federației Ruse, iar medalia de bronz a fost cucerită de către artiștii din Germania.

„Suntem plini de emoții. Nu se poate spune nimic, noi doar iubim să dansăm împreună în Europa. 2017-2018-2019”, a scris Dorin pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că moldoveanul dansator, Dorin Frecăuțanu, este stabilit cu traiul în Honh Kong, acolo unde își îndeplinește rolul de profesor, coregraf și arbitru de dans.

Vezi mai jos cât de senzual și cu câtă dragoste au dansat moldovenii noștri.

Articole asemănătoare

Back to top button